Šefpavāra iznāciens

- 14.Marts, 2013
Viesis
Laikrakstā

Pēc astoņiem ar mazu astīti radoša darba gadiem Dikļu pilī, kurus pavārs VALTERS ZIRDZIŅŠ atcerēsies ar pateicību par iespēju augt, mācīties un pilnveidoties, viņa dzīvē pienācis posms, kad jāveido pašam savs uzņēmums, tāpēc marta beigās vai vēlākais aprīļa sākumā Vecrīgā, Miesnieku ielā 8, apmeklētājiem durvis vērs Valtera restorāns. Patlaban  būvdarbi tuvojas noslēgumam, un Valters ar savu komandu cer, ka nākamnedēļ jau varēs sākt eksperimentus pie sagādātajām virtuves iekārtām.

Attēlā:

BEZ NOSLĒPUMIEM. Valters Zirdziņš savu pavāra prasmi gatavs rādīt gan virtuvē, gan brīvā dabā.

Ārijas Romanovskas foto

Par savu restorānu viņš stāsta: — Tas būs maziņš, lai varētu klientiem izrādīt personīgo attieksmi, es kā īpašnieks un šefpavārs uzturēšos gan virtuvē, gan pie galdiņiem. Restorāna filozofija balstīta uz principu gatavot ēdienu no vietējiem produktiem, jo mēs dzīvojam Latvijā un esam latvieši. Jebkurā citā valstī — Itālijā, Francijā vai Vācijā — tāpat tiekam cienāti ar vietējiem produktiem, tāpēc arī mēs iztiksim bez šo lielo valstu delikatesēm, lai parādītu, ka ļoti labu un kvalitatīvu ēdienu var pagatavot no Latvijas jēriem, vistām, liellopiem, lauku olām — tā arī būs mūsu firmas zīme. Es pats iešu uz tirgu izvēlēties kvalitatīvākos produktus, esmu vienojies arī ar vairākiem zemniekiem dārzeņu audzētājiem un aitkopjiem. Latvijā ir ne tikai ezeri un upes, bet arī jūra, tātad ēdienkartē būs gan saldūdens, gan jūras zivis.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru