Olu ēdieni – vienkārši un gardi
Turpinu publikāciju sēriju par ekonomiski pagatavojamiem ēdieniem.
Piekrītot apgalvojumam, ka olas ēd ne tikai brokastīs, bet ka tās lieliski iederas gan ikdienā, gan arī svētku galdā, šoreiz par to, ko tad mēs varam pagatavot no 30 olām. Piedāvāju piecas pārbaudītas receptes, no kurām, katrā ņemot par pamatu 6 olas, varam ātri un lēti sagatavot ēdienus pat svētku galdam.
Salāti
Nepieciešams: 6 vārītas olas, 350 grami vārītu pupiņu, 350 grami tomātu, 1 ķiploku daiviņa, 1/2 tējkarote sāls un Provansas majonēze.
Tomātus sagriež vidēji lielos kubiņos, liek sietā un notecina lieko šķidrumu. Olas sagriež vidēji lielos gabalos, pievieno vārītas pupiņas, sīki sagrieztu ķiploka daiviņu un sāli.
GUNA ĶIBERE AR PILDĪTAJĀM OLĀM. Foto no personīgā arhīva
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv
Neinteresanti