Valmieras tehnikuma audzēkņiem sudraba medaļa jauno profesionāļu meistarības konkursā
Jauno profesionāļu meistarības konkursā pārtikas ražošanā Valmieras tehnikuma audzēkņi Diāna Misiņa un Artūrs Kalniņš izcīnīja otro vietu, iegūstot 78,44 punktus no 100. Konkurss norisinājās Rēzeknes tehnikumā 26. un 27. oktobrī.
Pirmajā dienā konkursantiem bija jāpagatavo cūkgaļas rulete atbilstoši ekspertu piedāvātajai tehnoloģiskajai dokumentācijai un pastēte, kuras receptūru un tehnoloģisko karti konkursa dalībnieki izstrādāja paši.
Otrajā dienā konkursanti gatavoja skābpiena sieru atbilstoši ekspertu piedāvātajai tehnoloģiskajai dokumentācijai un piena vai krējuma saldējumu pēc pašu izstrādātās receptūras.
DIĀNAI (no kreisās) un ARTŪRAM konkursā sudrabs. Publicitātes foto
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv