Grilēšanas ābece saviesīgiem un ģimenes pasākumiem

- 21.Jūnijs, 2024
Dzīvesstils
Laikrakstā

Vasarā grilēšana ir viens no iecienītākajiem ēdiena gatavošanas veidiem, un pieredzējušiem grilētājiem viss ir skaidrs – ir savi iecienītākie rīki, metodes un receptes. Bet kā neapjukt plašajā grila piederumu klāstā, ja grilēšana ir jauns hobijs? Iesaka «Kesko Senukai Latvia» grilu eksperte Marta Treimane.

Grila izvēli nosaka četri «k»: ko, kur, kā un kam vēlamies gatavot

«Grili ir prece, kam raksturīga izteikta sezonalitāte – līdz ar siltāka laika iestāšanos cilvēki labprāt izmanto grila sniegtās priekšrocības un gatavo dārzā vai uz terases. Novērojam, ka «Kesko Senukai» klienti Latvijā pārsvarā izmanto gāzes un BBQ grilus, bet arvien lielāku popularitāti iemanto arī keramikas grili,» stāsta grilu eksperte. 

Grila iekārtas ilgmūžība ir atkarīga no metāla biezuma. Jo plānāks, jo lētāks, bet arī kalpošanas ziņā tas nebūs tik ilgmūžīgs. Tāpēc labāk investēt mazliet vairāk modeļos, kas izgatavoti no biezāka materiāla un kalpos ilgāk, kā arī būs piemērotāki grilēšanai ar malku.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru