Jauni, traki un strādātgriboši

- 10.Decembris, 2019
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Iebraucot Naukšēnos, ievērojam gaismu vīna darītavas logos un busiņu pie durvīm, tāpēc nolemjam tāpat bez pieteikšanās uz senas draudzības pamata iegriezties, lai izdibinātu, vai pēdējā laikā nav iegūta kāda balva vīndaru festivālos. Bet, kamēr runājamies pagastmājā, tikmēr busiņš ar saimnieku Jāni un lielu pasūtījumu kravā jau ceļā uz galvaspilsētu, tad nu šoreiz izprašņājam saimnieci DIĀNU BAUNI, kas tobrīd nodarbojas ar dāvanu komplektu iepakošanu.

«Vīna skatē piedalījāmies ar saviem interesantākajiem un neparastākajiem produktiem: ziemas periodā mums ir Piparkūku sidrs, kas ļoti patīk cilvēkiem, to sūtīsim arī uz Ziemassvētku tirdziņu Borgholchauzenā, savukārt vasarās ļoti aktuāls dzēriens ir Cidoniju sidrs, un vēl mums bija tāds pavisam crazy – 25% alkoholiskais dzēriens Arbūzu glabātājs no pašu audzētiem arbūziem, tā ka vienīgais nolikumam atbilstošais mums bija Upeņlapu vīns, kas gatavots no baltajām ērkšķogām un jaunajām upeņu lapiņām. Balvas šoreiz neieguvām, jo lielākā daļa mūsu dzērienu bija nevērtējami, tie neiekļāvās kritērijos.

Ziemas periodā gatavojam dāvanu komplektiņus galvenokārt korporatīvajiem pasākumiem gan ar Liepkalnu zefīriem, gan ar Pūres šokolādītēm, vēl ir komplekti ar Kārumu fabrikas un Skrīveru saldumu produkciju. Protams, neatņemama Ziemassvētku daļa ir karstvīns, ļoti pieprasīta prece gan dāvanās, gan kā dzēriens. Pati esmu sākusi eksperimentēt ar saldumiem – varbūt nākamgad būs arī Diānas šokolādes pasaule, redzēs, kā veiksies iebarošana, jo pirmie izstrādājumi jau tiek pievienoti dāvanu komplektiem.»

VIENMĒR JĀDOMĀ kaut kas jauns, jo esam jauni, traki un strādātgriboši – tā savu aizraušanos ar šokolādes produkciju skaidro Diāna Baune. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru