«Kunturu» produktiem – atkal trīs sudraba godalgas
Ieskatoties «Liesmas» arhīvā, konstatējām, ka par SIA «Kunturi» ražotni laikrakstā rakstījām tieši pirms gada. Tam bija pamatots iemesls, jo uzņēmums, piedaloties LLKC organizētajā «Novada Garšas» pārtikas produktu kvalitātes konkursā ar trim ražojumiem, ieguva tiem starptautiskās žūrijas sudraba apbalvojumus. Nesen, piedaloties arī šā gada konkursā, trim nelielās ražotnes produktiem atkal tikuši sudraba apbalvojumi.
Augsta kvalitāte – ražošanas stabilitātes rezultāts
Sākot klātienes sarunu ar SIA «Kunturi» projektu vadītāju GUNTU BOLI, aicinām lasītājiem atgādināt, par ko tad pērn konkursā tika sudrabs un kuri produkti šogad atzīti par tā vērtiem. Gunta, ar lepnumu noliekot uz galda trīs jaunāko apbalvojumu apliecinājumus, saka: «Tā kā informācija par «Kunturu» produktu piegādēm jau labu laiku ir iekļauta katalogā www.novadagarsa.lv, tad arī šogad saņēmām uzaicinājumu piedalīties mazo ražotāju produktu kvalitātes konkursā. Pērn vērtējumam iesniedzām trīs ražojumus: «Aknu pastēti Ekskluzīvā», «Asinsdesas ar dzērvenēm un kanēli» (kūpinātas!) un «Karsti kūpinātu marinētu cūkas šķiņķi». Ar šiem produktiem vēlējāmies noskaidrot, kā mūsu produkti uz citu fona izskatīsies profesionālu pavāru skatījumā. Tad gan vēl nezinājām, ka tos vērtēs starptautiska žūrija, tādēļ finālā bija jo lielāks gandarījums par tik augstu novērtējumu.
APBALVOTIE PRODUKTI. Ārijas Romanovskas foto
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv