«Novada Garša» jauno sezonu sāks ar izglītošanu

- 23.Februāris, 2022
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Lai informētu par to, kā šogad notiks publiskā sektora ēdinātāju pavāru konkurss «Mana novada garša», Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) populārais pasākums «Novada Garša» aicina interesentus piedalīties seminārā «Pārtikas cenu kāpums – ietekme uz ikdienas pusdienām». 

Seminārs Zoom platformā notiks 15. martā no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Pieteikšanās līdz 14. martam https://forms.gle/7bKehvEqmcWftDJN7

Semināra mērķauditorija – pašvaldību iepirkumu veicēji, publiskā sektora ēdinātāji, skolu un bērnudārzu pavāri, kā arī ikviens interesents, kuram saistoša vietējās pārtikas, jaunāko virtuves tehnoloģiju un pārtikas cenu kāpuma aspektu izzināšana.

Par jaunākajām tehnoloģijām darbam virtuvē un ēdiena gatavošanā, kā arī energoefektivitātes nozīmi «zaļākas» virtuves darbībai no tehnoloģiju viedokļa, izvēloties piemērotu tehniku, ko iekļaut iepirkumos, informēs «Novada Garšas» sadarbības partneris – Pavāru kluba prezidente Svetlana Riškova.

OTRĀS VIETAS IEGUVĒJAS. 2020. gada rudenī, kā zināms, pirmo reizi Latvijā notika konkurss publiskā sektora ēdinātājiem «Mana novada garša», kurā piedalījās pa vienai komandai no Latgales, Kurzemes, Zemgales un Vidzemes. Mūsu reģionu godam pārstāvēja Rūjienas pirmsskolas izglītības iestādes «Vārpiņa» pavāres MAIJA ZUMENTE (no kreisās) un SARMĪTE PASĪTE. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru