Viltus ziņojums par spridzekli

Melnā statistika. Brīvdienās reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 279 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Bija 30 noziedzīgi nodarījumi pret īpašumu, 32 pret personas dzīvību un veselību, 71 pret sabiedrisko kārtību. Reģistrēta informācija par 24 ceļu satiksmes negadījumiem, no kuriem 6 (Beverīnas,Varakļānu, Amatas, Valkas, Limbažu novadā) cietuši 11 cilvēki. Par administratīviem pārkāpumiem sastādīti 263 protokoli, tostarp par ātruma pārsniegšanu 117. Reģistrētas 56 ugunsnelaimes, tajā skaitā 44 kūlas degšanas gadījumi.

Maldinātājs. Vakar pēc pl. 13 policija saņēma informāciju par to, ka Valmierā, Georga Apiņa ielā, veikalā Maxima ir ievietots sprādzienbīstams priekšmets. Tika evakuēts gan veikala personāls, gan pircēji. Pārbaudot bīstamais priekšmets netika atrasts. Ir gan ātri noskaidrots un jau aizturēts viltus ziņotājs 1993. g. dz. vīrietis. Pret viņu uzsākts kriminālprocess.

Kaujas. 8. aprīlī pl. 23 Valmierā spēļu zālē Klondaika bija izcēlies kautiņš. Policistu ierašanās to pārtrauca.

8. aprīlī pl. 15.30 Valmierā, Stacijas ielā, kādā dzīvoklī  1980. g. dz. vīrietis piekāva 1983. g. dz.  iereibušu sievieti, kura tika nogādāta Vidzemes slimnīcā, no kurienes patvaļīgi aizgāja.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru