Valmieras SOS bērnu ciemats iekļūst If Drošības fonda finālā

- 13.Maijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras SOS bērnu ciemata iesniegtais projekts par ciematam nepieciešamajiem līdzekļiem If Drošības fondā iekļuvis labāko divpadsmit projektu vidū. Līdz 22. maijam ikvienam atbalstītājam ir iespēja balsot par projektiem, jo trīs visvairāk balsu ieguvušie projektu iesniedzēji katrs iegūs 1000 eiro tā īstenošanai.

SOS audžuģimenes audzina bērnus, kas ir zaudējuši savu vecāku gādību. Dzīve kopienā ļauj vislabākajā veidā rūpēties par bērniem: ģimenes var palīdzēt cita citai un saņemt atbalstu no ciematā strādājošajiem speciālistiem — psihologa, pedagoga un sociālā darbinieka.

Valmierā izveidotais SOS bērnu ciemats atrodas pilsētas nomalē, blakus veikalam – noliktavai DEPO pie Matīšu šosejas Ganību ielā. Ciemata teritorijā var brīvi ieiet un atrasties nepiederošas personas, kas var apdraudēt bērnu drošību. Tāpēc SOS bērnu ciemats vēlas iegūt If Drošības fonda finansējumu, lai Valmierā pie ciemata administratīvās ēkas uzstādītu četras videonovērošanas kameras, kas ļautu nepārtraukti uzraudzīt ciemata teritoriju un fiksēt nepiederošas personas.

Atdot savu balsi par ciemata projektu ir iespējams, ja balsotājam ir izveidots savs profils sociālajā tīklā Facebook vai Draugiem. Balsošana notiek, atzīmējot pie konkrētā projekta bildes «Man patīk» vai «I like».

Tie trīs finālisti, kas laika posmā līdz 22. maija plkst. 23.59 būs saņēmuši vislielāko balsojumu, katrs savam projektam iegūs If Drošības fonda finansējumu apmērā līdz 1000 eiro (iekļaujot PVN). Projekta uzvarētāji tiks paziņoti 24. maijā.

Citos If Drošības fondā iesniegtajos projektos finansējums paredzēts gan ugunsgrēka signalizācijas sistēmu, evakuācijas kāpņu un atstarotāju, gan speciālo tērpu iegādei.

VALMIERAS SOS CIEMATS. Administratīvās ēkas apkārtne.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru