Vēl viena iespēja

11.Augusts, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Otrdien priekšpusdienā ar interesantu auto mazgāšanas šovu Valmierā, Rīgas ielā, kur blakus krustojumam ar Skolas ielu ilgus gadus Jāņparka panorāmu bojāja pusbūvētā biroju centra betona grausts, tika atklāta uzņēmuma Wash&Drive* pašapkalpošanās automazgātava.

JO ČAKLĀK MAZGĀSI, JO SPOŽĀK AUTO SPĪDĒS! Otrdien gan pirms, gan pēc oficiālās atklāšanas ceremonijas — līdz pat pieciem pēcpusdienā — katrs interesents par brīvu varēja izmēģināt Wash&Drive jauno pakalpojumu Valmierā uz sava auto ādas. Gunta Vīksnas foto

Valmieras domes priekšsēdētāja vietnieks RIČARDS GAILUMS Wash&Drive atklāšanu saista arī ar pilsētas Jāņparka mikrorajona tālāku attīstību: «Katrs autovadītājs, ieraugot šādu vietu, ar prieku ieliks to savā atmiņas failā un noteikti priekšdienās arī izmantos. Ilgus gadus Valmieras seju šajā vietā rotāja ne tas patīkamākais vaibsts, varētu teikt, tas bija pat apgrūtinājums pilsētai. Tāpēc liels prieks, ka, ieguldot būtiskas investīcijas, Wash&Drive ir izvēlējusies par savu mītnes vietu tieši Valmieru. Šajā Rīgas ielas vietā tagad esam ieguvuši pavisam citu skatu, ir gandarījums, ka arī Jāņparks atdzīvojas — tagad gaidām uz nākamā objekta atklāšanu, jauno top! veikalu, kas būs bijušā paklāju veikala Reinis telpās. Līdz ar to Jāņparks noteikti kļūs dzīvīgāks, te būs vairāk cilvēku, vairāk uzņēmējdarbības, tātad arī vairāk nodokļu Valmieras budžetā!»Par jauno Wash&Drive objektu no banku biznesa viedokļa stāsta akciju sabiedrības Citadele banka Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs MĀRIS MACIJEVSKIS: «Šis ir samērā jauns koncepts Latvijā, kas pastāv apmēram tikai divus gadus. Patlaban Latvijā ir apmēram 30 šāda veida — pašapkalpošanās — automazgātavas, uzņēmumam Wash&Drive šī, ko atver Valmierā, būs ceturtā. Redzējām, kā šī jaunā lieta ienāk Latvijā, redzējām, ka tā veiksmīgi sākusies un turpinās, jo ir diezgan liels pieprasījums no potenciālo klientu puses. Šī projekta kopējā vērtība ir apmēram 400 tūkstoši eiro, galvenās priekšrocības, ko šajā vietā ar sešiem vienlaikus izmantojamiem mazgāšanas boksiem saņem klients, ir mazgāšanas ātrums, tāpat klients var kontrolēt mazgāšanas kvalitāti. Atšķirībā no daudzām līdzīgām automazgātavām šai ir putu birste, ar ko apstrādāt nopietnākus netīrumus. Pirmās šāda veida mazgātavas, protams, bija Rīgā, taču redzējām, kā viss notiek, un tāpēc tikai loģiski, ka šāds pakalpojums parādās visās lielajās pilsētās. Zinu, ka zīmolam Wash&Drive ir lieli plāni — atvērt līdz 30 šāda tipa pašapkalpošanās automazgātavām visā Latvijā.»


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru