Objekts nebūs vienkāršs

16.Augusts, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Tā Burtniekam viņpiektdien atzina gan Ēveles kultūras nama rekonstrukcijas darbu veicēja — būvfirmas SCO Centrs vadītājs Jānis Matisons, gan projektētāja — SCO Centra projektu grupas vadītāja Aina Jaunzema.

KAS JAUNS LIESMĀ? Uz mirkli pārtraukuši prātu vētru par Ēveles kultūras nama rekonstrukcijas tehnisko projektu, Jānis Matisons un Aina Jaunzema steigšus pārlapo lielāko laikrakstu Ziemeļvidzemē, kurā gana bieži arī Burtnieku novada sešu pagastu aktualitātes pieminētas.

JĀNIS MATISONS: «Šis objekts ir vēsturiska ēka, tāpēc šobrīd vēl grūti teikt, kā tur viss būs. Protams, mēs darīsim visu, lai sanāktu tieši tā, kā grib pasūtītājs. Pašlaik notiek projektēšanas darbi, ēkas tehniskā projekta izstrāde, paralēli veicam arī ēkas pamatu un ārsienas mūra konservāciju. Novada būvvaldē jau iesniegts ēkas demontāžas projekts. Visu pirmā stāva pārsegumu esam nolēmuši demontēt, jo mūrlatas ir sapuvušas un nav izmantojamas. Pirmajā apsekošanas reizē pasūtītājs jau bija nonācis pie ļoti līdzīga secinājuma.» AINA JAUNZEMA: «Ja projektēšana nebūtu kopā ar būvniecību, tad laikam tur vispār neko prātīgu nevarētu uzprojektēt!


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru