Īsumā par novada jaunumiem

18.Oktobris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Pagājušajā piektdienā Burtnieku par novada aktualitātēm informēja pašvaldības izpilddirektors MĀRIS ĒRGLIS:

«Pirmais, ko gribu pieminēt, ir Viestura laukuma labiekārtošanas projekts. Iedzīvotāju aptauja par to sākās jau 27. septembrī un turpinās līdz 17. oktobrim. Tā kā atsaucība līdz šim bijusi maza, šo aptauju pagarinām.

Iedzīvotāji satraukušies par jaunā veloceliņa būvi no Viestura laukuma blakus Rūjienas šosejai. Šo projektu pašvaldība nerealizē, tas ir Latvijas Valsts ceļu objekts. Esam saņēmuši iedzīvotāju pretenzijas par to, ka nozāģēta bērzu rinda blakus šosejai. Varu informēt, ka pēc darbu pabeigšanas nozāģēto koku vietā tiks iestādīti jauni kociņi. Veloceliņš, kas tiek būvēts no Viestura laukuma, savienosies ar veloceliņu pie Valmieras apvedceļa – Rūjienas rotācijas apļa, bez problēmām būs iespējams ar velosipēdu nokļūt gan atpūtas kompleksā Avoti, gan Valmiermuižas ciematā, gan alus darītavā Valmiermuižas alus un Valmiermuižas parkā.

BŪS JAUNI KOCIŅI VIETĀ. Veidojot jauno veloceliņa trasi blakus Rūjienas šosejai no Viestura laukuma virzienā uz Rūjienas rotācijas apli Valmieras apvedceļā, nācies amputēt veselu rindu iespaidīgu bērzu. Projekts paredz pēc veloceliņa ierīkošanas šo koku vietā iestādīt jaunus kociņus.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru