Uzvara pašiem un Markusam

20.Decembris, 2016
Sports
Laikrakstā

Sestdienas Olybet LBL čempionāta spēle Valmierā bija īpaša. Visi ienākumi no šī labdarības sporta pasākuma, kā arī līdzjutēju ziedojumi mača laikā tika veltīti mazā puikas Markusa rehabilitācijai bērnu rehabilitācijas centrā Poga. Paldies mūsu komandai un visiem, kuri atbalstīja šo sirdsdarbu!

Valmiera/ORDOOgre/Kumho Tyre 94:78 (26:15, 27:12, 22:25, 19:26)

Mājiniekiem sastāvā pēc gandrīz gadu ilga pārtraukuma atkal bija Haralds Kārlis, tomēr treneri no cīņas laukumā viņu pasargāja, pēdējo maču devītniekam pašā spēles izskaņā izlaižot palīgos vien Dāvidu Vīksni, kurš nerealizēja vairākas itin labas punktu gūšanas iespējas.

Intriga noplaka visai ātri, kad kļuva skaidrs, ka nevienam no viesu līderiem šodien nav krītamā diena. Toties valmieriešiem ierasti trāpīgs bija Laksa, arī gandrīz visi pārējie viņa kolēģi, izņemot Jonātu, savas punktu gūšanas iespējas izmantoja ar augstu lietderības koeficientu.

Mājinieki ciemiņus vadībā nepalaida ne reizi! Pirmās ceturtdaļas vidū Vairogs panāca divciparu pārsvaru — 15:4, un arī pēc 10 minūtēm 11 punktus priekšā valmierieši — 26:15.

Otrajā ceturtdaļā mūsējie tikpat rezultatīvi turpināja, un puslaiku ar trejaci un 26 punktu pārsvaru pabeidza punktu mašīna Laksa — 53:27, ļaujot līdzjutējiem cerēt uz simtnieku mača finišā.

TURIES, MARKUS! Mača labākais spēlētājs Mārtiņš Laksa spiež roku mazajam Markusam, kurš Valmieras/ORDO talismana Wolmāra klēpī: lai tev veselība, mazo ķipar! Edgara Vaivada foto

Komentāri
Pievienot komentāru