Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola piekāpjas Turībai

17.Februāris, 2017
Sports
Laikrakstā

Trešdien kārtējo spēli LBL2 ietvaros aizvadīja Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola, kas, spēlējot nepilnā sastāvā, izbraukumā atzina BK Turība pārākumu — 76:94.

Spēli aktīvāk iesāka laukuma saimnieki, tomēr pēc valmieriešu Klāva Dubulta un Reiņa Ermansona rezultatīvajiem metieniem tablo jau vēstīja par neizšķirtu — 5:5. Sīvā cīņā Turības basketbolisti guva nelielu pārsvaru, kuru palīdzēja noturēt komandas spēlētāju veiksmīgā saspēle, kā rezultātā pirmais ceturksni noslēdzās ar 23:31, atstājot Vidzemes Augstskolas studentus iedzinējos. Otrajā ceturtdaļā valmierieši piedzina rezultāta starpībā, bet laukuma saimnieki allaž spēja atbildēt, līdz ar to pirmais spēles puslaiks noslēdzās ar 10 punktu pārsvaru (42:52) rīdzinieku labā.

Trešajā ceturtdaļā Turības basketbolisti precīzi realizēja brīvos metienus, līdz ar ko gūto punktu pārsvars tikai auga. Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas basketbolisti mēģināja sadeldēt rezultāta starpību, taču ceturksnis noslēdzās ar jau 18 punktu deficītu (60:78). Noslēdzošajā ceturtdaļā rīdzinieki uzbruka ar augstu precizitāti no distances, kā arī sekmīgi cīnījās par atlēkušām bumbām, tā nodrošinot sev drošu uzvaru — 76:94.

Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas rezultatīvākais spēlētājs Ermansons komandas labā guva 23 punktus: «Spēlējām savu spēju robežās. Nebijām pilnā sastāvā. Pretinieki ļoti labi realizēja metienus, līdz ar to nespējām sekmīgi atspēlēties. Tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc piekāpāmies laukuma saimniekiem. Jāsakopo spēki un jau piektdien jāuzvar mājas spēlē.»

Jau šodien valmierieši Valmieras 5. vidusskolas zālē uzņems Līvānu basketbolistus. Šīs spēles sākums pl. 19.

Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola — BK Turība

(23-31, 42-52, 60-78, 94-76).

Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola: Ermansons 23, Engers 17+6ab, Dubults 15+7ab, Vēveris 8, Mihailovs 5, Apsītis 4+6rp, Ivanovs 2+6rp, Riekstiņš 2

BK Turība: Endzels 24+17rp, Adiņš 18+7ab, Muižnieks 17+6ab, Ate 14+7ab+5rp, Mičulis 9+6ab, Blumbergs 7, Dumburs 2, Stacēvičs 2, Ikaunieks 1, Liberts, Pētersons, Stikuts


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru