Noslēgusies Valmieras novada tūrisma akcija «Savējo stāsti»

24.Novembris, 2021
Pilsētās un novados
Laikrakstā

13. novembrī Facebook tiešraidē norisinājās Valmieras novada tūrisma akcijas noslēguma pasākums. Tika noskaidrots galvenās balvas – tūristu klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju sarūpēto balvu laimētāji.

Stāsta Valmieras Tūrisma informācijas centra Tūrisma mārketinga speciāliste Baiba Misiņa: «Sveicam galvenās balvas ieguvēju Mārtiņu Apini no Valmieras! Lai pozitīvām emocijām un jauniem atklājumiem piepildīti turpmākie veloizbraucieni! 

Šogad ceļošanas akcijai īpašu nozīmi piešķīra sirsnīgie vietējo iedzīvotāju video stāsti, tādējādi  veicinot  dažādu zināmu un mazāk zināmu vietu iepazīšanu. Caur šiem stāstiem varēja izzināt vietu nozīmi vietējo skatījumā, kas vēsta par piedzīvoto un pārdzīvoto, par smiekliem un asarām, par sirdsdarbu, lepnumu, identitāti, lokālpatriotismu un pārmaiņām laika griežos.

Kopskaitā tūrisma akcijā tika iekļautas 24 dažādas vietas Valmieras novadā. Lai pretendētu uz galveno balvu un citām veicināšanas balvām, noteikumiem atbilda 234 iesniegtie  bukleti. Saņemts ne mazums pateicības vārdu no cilvēkiem, kuriem dalība kopā ar draugiem vai ģimeni sniedza pozitīvas emocijas un jaunus atklājumus par vietām, kuras bez šādas akcijas nebūtu iedomājušies apmeklēt.

Publicitātes foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru