Cep maizīti ukraiņiem

18.Marts, 2022
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Sevišķās rupjmaizes kukulīši cepti un dāvināti Ukrainas iedzīvotājiem, kas ieradušies Latvijā no kara postītās valsts un pirmo atbalstu, konsultācijas meklē Rīgas Kongresu namā, kur izveidots kara bēgļu atbalsta centrs.

«Lai maize stiprina un dod spēku!» vēl maiznīcas «Liepkalni» kolektīvs, kas veicis šo dāvinājumu un, ja būs nepieciešamība, tad maizīti dāvās un citu nepieciešamo atbalstu patvēruma meklētājiem no Ukrainas sniegs arī turpmāk.  «Šādā situācijā ir ļoti grūti stāvēt malā, un katram ir jāizdomā veids, kā varam palīdzēt. Kā varam to darīt katrs, kā uzņēmums. Varbūt liekas, ka tāds mazumiņš jau karu neaptur, bet noteikti ir labāk darīt kaut ko nekā nedarīt neko.

Mūsu iespēja ir cept maizīti, jo tas ir darīts dažādos laikos, arī smagos laikos, tāpēc mēs izvēlējāmies šādi palīdzēt. Nevaram ziedojumu sūtīt uz Ukrainu, jo mūsu maizītei ir samērā īss realizācijas termiņš, bet gribējām, lai tā svaiga un garda nonāk pie cilvēkiem, kas tāpat milzīgām grūtībām cauri gājuši, Latvijā bieži vien nonākuši bez nekā, tāpēc izvēlējāmies, lai mūsu maizīte viņus spēcina,» stāstīja SIA «Liepkalni» pārstāve Agne Eglīte.

MANS ZELTS IR MANA TAUTA – teicis Rūdolfs Blaumanis. Dziļa doma, kas tagad liek izturēt ukraiņiem. «Liepkalnu» rupjmaize dāvanā – spēkam un izturībai. Foto no uzņēmuma arhīva 


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru