Atklāts bērnu laukumiņš Jāņparkā

27.Septembris, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Aktīvie Jāņparka iedzīvotāji turpina savas apkaimes attīstību un labiekārtošanu. Īstenojot 2023. gada līdzdalības budžeta projekta konkursa ideju, Jāņparkā, Valmierā uzstādīts bērnu rotaļu laukums.

Stāsta novada pašvaldības pārstāve Elīna Upīte: «Projekta «Bērnu laukumiņš Jāņparkā» pieteicēja Anna Broka un Jāņparka iedzīvotāju kopiena pieteikumā norādīja, ka līdz ar parka sakopšanu – dobju izveidi, zāliena pļaušanu, apgaismošanu, soliņu izvietošanu, Jāņparks kļuvis par kopīgu aktivitāšu – ikdienas sporta un kultūras pasākumu un brīvā laika pavadīšanas – vietu. Kopīgajās sanāksmēs Jāņparka aktīvie iedzīvotāji nolēmuši piedalīties līdzdalības budžeta projektu konkursā, lai padarītu Jāņparku arī bērniem un ģimenēm draudzīgāku. 

Bērnu laukumiņš ir iespēja mazajiem jēgpilni pavadīt laiku, izstaigājot kāpelēšanas trasi un rotaļu kompleksu, kas sastāv no platformas ar jumtiņu un slidkalniņu, tāpat ir iespēja izšūpoties divās šūpolēs, kas katra paredzēta dažāda vecuma bērniem.

PAR LĪDZDALĪBAS BUDŽETA PROJEKTU KONKURSĀ iegūtajiem līdzekļiem Jāņparkā bērniem uzbūvēts rotaļu laukums. Pirmoreiz to iemēģina mazais valmierietis Eidans. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru