Restorānos izgaršo pavasari
Valmierā norisinās Restorānu nedēļa. Tās laikā astoņi Valmieras ēdinātāji piedāvā iespēju baudīt īpaši pavasarīgu piedāvājumu ēdienkartē.
Pavasaris ir laiks, kas visiem saistās ar svaigumu, dabas pamošanos un siltiem saules stariem, tāpēc katrs ēdinātājs izveidojis speciālu piedāvājumu, kurā iekļautas atbilstošas pavasara garšas. Visos restorānos un kafejnīcās, kas piedalās notikumā – restorānos «Delizia», «Akustika», «Rātes Vārti», «Vecpuisis», viesnīcas «Wolmar» restorānā un kafejnīcās «Vīnkalni Pils māja», «Ahh-meat» un «Tērbata» – iespējams baudīt trīs kārtu maltīti un pieskaņotu dzērienu karti. Katrā no piedāvājumiem ir izcelta viena specifiska garša – redīsu, spinātu, bērzu pumpuru, sparģeļu, šokolādes, kale kāpostu, sīpolloku vai rabarberu. Ēdienkartēs apkopotas visiem pazīstamas vietējās garšas, bet piedāvājumā arī produkti ar eksotiskām, jaunām garšām, kas kopā rada patiešām interesantu un īpašu garšu buķeti.
RABARBEROS UN APELSĪNOS marinētu pīles kāju ar Pak čoi un rabarberu čatniju piedāvā kafejnīcas «Tērbata» šefpavāre Madara Leimane, uzsverot, ka tieši šāds pamatēdiens baudāms Restorānu nedēļas ēdienkartē. Ārijas Romanovskas foto
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv