Ar izteiktu garšu
Vecajā Naukšēnu brūzī iegriežamies samērā prozaiska iemesla dēļ – lai iegādātos Kunturu garšīgos gaļas konservus, bet, ja nu esam tur nonākuši, tad pie viena iztaujājam SIA «Naukšēni» eļļas un bezalkoholisko dzērienu ražotnes galveno tehnoloģi SANDRU OZOLU par pēdējā laika jaunumiem.
«Turpinām ražot iesalu – baltu, sarkanu ceptuvēm Latvijā, tagad arī ceptuvēm Amerikā un Kiprā, kur latvieši cep rupjmaizi. Šobrīd, sadarbībā ar Valmieras novada domi, top Valmieras Nr. 2 minerālūdens jaunā etiķete. Šis ūdens, kas nāk pa tiešo no urbuma un ir ļoti, ļoti sāļš, līdz ar to tam ir trīs atšķaidījuma pakāpes, turpmāk būs nopērkams pudelē ar zilu etiķeti. Ģeologi izpētījuši, ka šis ūdens Zemes tektonisko struktūru virzīšanās rezultātā radies jau pirms 100 miljoniem gadu, kad visi sāļie ūdeņi Ledus laikmetā ieskaloti dziļāk pazemē, bet Valmierā izveidojusies kabata 260 metru dziļumā.
JAUNĀ forma, vecais labais saturs. Ārijas Romanovskas foto
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv