Apbalvoti mūsu ugunsdzēsēji

- 21.Maijs, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

12. maijā Valmieras Kultūras centrā notika Latvijas ugunsdzēsības 150. gadadienai veltīts svinīgais pasākums, kurā pasniedza Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apbalvojumus — Jubilejas goda zīmi Latvijas Ugunsdzēsībai – 150, Goda rakstus un Pateicības, kā arī apbalvojuma zīmi Par priekšzīmīgu dienestu.

Apbalvojumus saņēma arī vairāki naukšēnieši. VUGD Valmieras daļas nodaļas komandieris seržants Oskars Reiziņš saņēma apbalvojuma zīmi Par priekšzīmīgu dienestu.

Goda rakstu saņēma divi Valmieras daļas ugunsdzēsēji glābēji — kaprālis Kaspars Eglītis un kaprālis Juris Spalva.

Pateicības saņēma VUGD Valmieras daļas kaprāļi — brāļi Edvīns Melnis un Edvards Melnis.

VUGD apbalvojumu Jubilejas goda zīme Latvijas Ugunsdzēsībai – 150 saņēma Naukšēnu novada brīvprātīgo ugunsdzēsēju komandas priekšsēdētājs Andrejs Rullis un Jeru pamatskolas skolotāja Linda Čākure. Linda ar skolēniem aktīvi darbojas ugunsdzēsības pulciņā un piedalās sacensībās.

Savukārt 15. maijā VUGD Valmieras daļas kaprālis Rihards Reiziņš Rīgā saņēma Iekšlietu ministrijas Goda rakstu par priekšzīmīgu dienesta pildīšanu.

VUGD Valmieras daļas ugunsdzēsēji un glābēji. No kreisās: Rihards Reiziņš, Oskars Reiziņš, Kaspars Eglītis, Edvīns Melnis, Matīss Spalva, Juris Spalva un Eduards Melnis. Foto no personīgā arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru