Labdarības bumbu rallijā

7.Augusts, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras pilsētas svētku laikā Valmieras novada fonda (VNF) teltī pie tirdzniecības centra «Valleta» varēs iegādāties Labdarības bumbu rallija biļetes, lai ar aizrautību varētu just līdzi krāsainajām bumbiņām Gaujas Kazu krācēs. Sestdien, 8. augustā, plkst. 19 visiem tiem, kuri būs iepriekš iegādājušies biļetes, par balvām Gaujas Kazu krācēs cīkstēsies krāsainas bumbiņas.

Bumbu rallija biļetes varēs iegādāties Valmieras pilsētas svētkos VNF teltī pie TC «Valleta» šodien no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet sestdien, pilsētas svētku noslēguma dienā, no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Labdarības bumbu rallijā var piedalīties ikviens, kurš par 2 eiro vai, pērkot trīs biļetes par 5 eiro, saņems biļeti ar numuru, kas apzīmēs bumbiņas numuru. Sestdienas vakarā visas bumbas tiks vienlaikus izbērtas Kazu krācēs, tur, manevrējot starp šķēršļiem un atstraumēm, sacensību dalībnieces trauksies uz finiša līniju pie Rātsupītes iztekas, lai būtu starp pirmajām 30, kuras saviem īpašniekiem izcīnīs varenas balvas. Secībā, kādā finišēs bumbas, īpašnieki no dāsnā balvu groza varēs izvēlēties pašu tīkamāko.

Ienākumi no Labdarības bumbu rallija nonāks Valmieras novada fonda projektu konkursa «Sev, tev, novadam» krājkasītē, no kā jau gadu mijā iedzīvotāji varēs saņemt atbalstu savām iecerēm. Tādā veidā līdz šim tapuši bērnu rotaļu laukumi, sakoptas taciņas, rīkoti dažādi pasākumi Valmierā un apkārtējos novados.

PIE GAUJAS. VNF bumbu rallijā pērn.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru