Apbalvojums Aigai Stierei

1.Septembris, 2015
Izglītība
Laikrakstā

Pagājušajā nedēļā Rīgā, Melngalvju namā, notika svinīgs sarīkojums, kura laikā tika pasniegti Ata Kronvalda fonda apbalvojumi Latvijas talantīgākajiem un radošākajiem pedagogiem, informē Naukšēnu novada vidusskola. Šis bija nozīmīgs  notikums arī vidusskolas direktorei Aigai Stierei, jo viņa tika izvirzīta Ata Kronvalda fonda balvai un no Valsts prezidenta rokām saņēma A. Kronvalda fonda diplomu par ieguldījumu izglītībā un Latvijas vārda popularizēšanu aiz valsts robežām.

Informācijai tikai pēdējo trīs gadu rezultāti: 8 skolēni ir ieguvuši godalgotas vietas starpnovadu vizuālās mākslas olimpiādē, 3 skolēni — godalgotas vietas valsts atklātajā vizuālās mākslas olimpiādē, 40 skolēni atzīmēti par labiem rezultātiem starpnovadu vizuāli plastiskās mākslas konkursā, 6 skolēni guvuši labus sasniegumus valsts mēroga vizuāli plastiskās mākslas konkursā, vēl 6 izglītojamie piedalījušies valsts atklātajā vizuālās mākslas olimpiādē — un kur vēl pārējais! A. Stiere kā vizuālās mākslas un mājturības skolotāja Ķoņu skolā strādā jau no 1993. gada un šo 22 gadu laikā palīdzējusi piepildīt ļoti daudzu skolēnu sapņus.

Skolas kolektīvs ir gandarīts par direktores panākumiem, kas spodrina arī skolas vārdu un ļauj iepazīt skolēnu talantus gan cilvēkiem Latvijā, gan ārpus tās robežām. Lai mūsu direktores paveiktais spēj iedvesmot arī citus pedagogus! — novēl skolas administrācija.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru