Jaunais skolas gads iezvanīts

- 1.Septembris, 2015
Izglītība
Laikrakstā

Lai cik smagi mūsu valstī tiek risināti izglītības jautājumi, pašvaldību atbildība un rūpe par savām izglītības iestādēm ir nemainīga un iespēju robežās skola ir un paliek prioritāte.

Valmieras pašvaldība, informē pašvaldības speciāliste M. Andžejevska, šovasar remontdarbos vien  ieguldījusi 124795, 61 eiro. Šos darbus pēc atklātā konkursa rezultātiem izpildījušas SIA «Ekers» un SIA «SCO Centrs». Lielākās pārmaiņas piedzīvojusi Valmieras 5. vidusskola, kuras sporta zālē veikts dušas telpu un garderobju, kā arī tualešu remonts mācību iestādes visos trīs stāvos un arī zem tribīnēm. Jaunu parketu ieguvusi skolas svinību zāle, vairākos kabinetos mūžu nokalpojusī grīda nomainīta pret dabīgā linoleja segumu, un vakar, Zinību dienā, kolektīvs novērtēja vēl citus jaunumus.

Arī pārējās skolās paveikti lielāki vai mazāki remontdarbi, piemēram,  kāpņu remonts, uzlabota ventilācija, uzstādīti energoefektīvāki gaismekļi u. tml.

VALMIERAS PĀRGAUJAS SĀKUMSKOLĀ šoruden atvērtas 26 klases, no kurām piecās skolas gaitas uzsāk pirmklasnieki. Pedagogu kolektīvā ienākuši 8 jauni kolēģi, kuriem jau ir skolas darba pieredze.   Kā ik gadu pirmās skolas dienas košo sveicienu sagādāja floristes Agnese Meija un Ilze Brice. Attēlā: 1.a klases audzinātāja Diāna Allika ar savējiem. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru