"Valmiera/ORDO" atvēl "baroniem" 33 minūtes...

9.Oktobris, 2015
Sports
Laikrakstā

Trešdienas vakarā Rīgā joprojām mājīgajā vecajā labajā sporta namā Daugava mūsu basketbolisti jau trešajā spēlē pēc kārtas varēja gavilēt mača finišā. Šoreiz, aizvadot divus kardināli dažādus puslaikus, valmierieši apspēlēja izsenis principiālos pretiniekus — Baronu/LDz.

BRĀĻU KARI. Trešdien laukumā tikās abi basketbolā talantīgie brāļi Šķēles — (no kreisās) vecākais Armands no Barona/LDz un jaunākais Aigars no Valmieras/ORDO. Abi savu komandu labā padarīja gana daudz, taču mazāk kļūdījās Aigars, varbūt arī tāpēc uzvara šoreiz viņam un valmieriešiem. Romāna Kokšarova foto

Barons/LDz – Valmiera/ORDO 72:82 (27:20, 25:19, 7:24, 13:19)Spēles intriga sanāca labas TV spēles cienīga, taču šis saldēdiens basketbola gardēžiem šoreiz izpalika. Žēl... Varbūt tā gluži nebija kaķa spēle ar peli, taču labas, pat izcilas aizsardzības paraugdemonstrējums trešajā ceturtdaļā no valmieriešu puses noteikti. Pirmajās 20 minūtēs uz rezultātu tablo bija nemainīgs baronu pārākums, maksimumu sasniedzot pie 14 punktiem. Viesiem, kuri joprojām malā atstāja Rozīti, tik ražens uzbrukums nepadevās, taču arī 39 punkti puslaikā nav maz. Tiesa, mājinieki, lielākoties ar abu leģionāru Kolimona un Rolanda pūlēm, bija valmieriešu grozā salādējuši 52 acis.Garajā pārtraukumā Ainars Zvirgzdiņš kopā ar savējiem bija atradis dzelžainas aizsardzības recepti, jo no 23. minūtes, panākuši 56:51, baroni veselas 7 minūtes nespēja gūt ne punkta! Pa to laiku mūsējie darīja savu darbiņu — jau 26. minūtē dienas tālšāvējs (precīzi 6 trejači no 10!) Laksa ar diviem tālmetieniem pēc kārtas pievilka līdz 55:56, viņa sākto turpināja  Aigars Šķēle, izvirzot mūsējos vadībā ar 59:56. Veiksmīgi spēlē iesaistījās Iļjins, un tikai pēc viņa iespētā jau 61:56 pēc diviem baronu garām aizmestiem trejačiem trešo trāpīja Ausējs — vairs tikai 61:59 viesu labā. Tomēr punktu 30 spēlētām minūtēm lika Iļjins — 63:59.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru