Uzvarētājiem pieticīgi lomi

13.Oktobris, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Sestdien, startējot no Vecates laivu bāzes, 16 dalībnieki — 14 vīri un 2 jaunekļi ar spiningiem — Burtniekā sacentās par 2015. gada rudens čempiona lauriem spiningošanas divcīņā, kas ietver gan praktisko spiningošanu no laivas (bez velcēšanas!), gan sacensības mērķī mešanā tā sauktajā Ārenberga mērķī.

PAŠI LABĀKIE. Uzvarētāji kopbildē ar rīkotājiem: priekšplānā (no kreisās) Fredis Ķibers un Harijs Mutjanko, otrajā rindā (no kreisās) Ojārs Beķeris, Klāvs Īsonis, Jānis Riba, Jānis Gaborecs un Jana Beķere. Gunta Vīksnas foto

Diena nebija trāpījusies no zivīgajām — bez mēra zivīm krastā atbrauca 9 vīri un viens puika...  Protams, situāciju divu disciplīnu summā varēja labot jau krastā, ar spiningu precīzi metot svariņu mērķa centrā, tomēr uz goda pjedestāla kāpa tikai tie, kas kaut ko todien spēja gan ūdenī, gan krastā.Čempiona gods šoreiz valmierietim Jānim Ribam, kurš Burtniekā prata noķert 4 līdakas 4800 gramu kopsvarā (par to 96 punkti) un savāca 36 punktus mērķī mešanā. Viņam summā 132 punkti, Jānim lomā starp četrām zivīm arī sestdienas brangākā līdaka 1860 gramu svarā. Otrajā vietā vēl viens Valmieras copmanis — Klāvs Īsonis. Viņam 4200 grami zivju (84 punkti) un 44 punkti par Ārenberga mērķi, kopā 128 punkti. Trešais sestdien Jānis Gaborecs no Krimuldas — viņam 2120 gramus smags loms (42,4 punkti) un 44 punkti mērķī mešanā, kopā 86,4 punkti.   Jauniešu konkurencē mājinieks Harijs Mutjanko savu konkurentu Fredi Ķiberu no Mazsalacas pārspēja gan ezerā, gan krastā — Vecates puikam lomā līdaka 1160 gramu svarā (23,2 punkti) plus 38 punkti mērķī mešanā, kopā 61,2 punkti, kas starp visiem 16 dalībniekiem astotais labākais rēķins.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru