Valmiera/ORDO izjauc sliedes baroniem

11.Decembris, 2015
Sports
Laikrakstā

Nedēļas laikā jau otro reizi tiekoties ar Baronu/LDz, valmierieši trešdienas BBL spēlē bija ņēmuši vērā sestdienas LBL grūtā mača mācības, tāpēc kontrolēja situāciju teju visu 40 minūšu garumā, uz laiku zaudējot koncentrēšanos tikai trešās ceturtdaļas pirmajā pusē. Rezultātā pārliecinoša un pelnīta uzvara, kas mūsējiem Triobet BBL čempionāta A grupā ir jau sestā 7 mačos.

SPECIALIZĒJIES UZ BARONIEM. Mūsu komandas 54. numurs Mārtiņš Laksa, kurš tiek uzskatīts par vienu no Latvijas basketbola labākajiem snaiperiem, divās spēlēs ar Baronu/LDz viesu grozā sameta 53 (26+27) punktus, trešdien trāpot 7 tālmetienus no 8! Jura Kalniņa foto

Valmiera/ORDO – Barons/LDz 87:75 (28:19, 15:21, 24:15, 20:20)Mājiniekiem malā sēž iepriekšējā mačā baronu apskādētais Aigars Šķēle, tā arī mačā netiek iesaistīts Iļjins. Pārējie spēlē, lielākoties precīzi pildot treneru sagatavoto plānu, kas šoreiz gandrīz pilnībā izslēdz no spēles būdīgo un arī gana bezkaunīgo viesu centru Hipu. Tiesa, visi trīs šokolādes krāsas baroni met ar atzīstamu precizitāti, tikai viņu dēļ šoreiz viesiem izdodas izvairīties no pamatīgas sagrāves.Kā Bērziņš panāk 5:5, tā līdz pat trešajai ceturtdaļai mūsējie viesiem variantus nepiedāvā. Labi saspēli vada Armands Šķēle, vēlāk lieliski šo misiju turpina Gabrāns. Divreiz pirmajā puslaikā pārsvars rezultātā sasniedz 11 punktus (Laksa ar trejaci 23:12, tieši tāpat Kārlis 33:22). Tikai pašu divas rupjas kļūdas pēdējā puslaika minūtē ļauj Kolimonam sadeldēt pārsvaru līdz 3 punktiem — pēc 20 minūtēm tikai 43:40 valmieriešu labā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru