Nesēdi malā. Piedalies!

- 12.Janvāris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Daudzi jaunieši, viņu atbalstītāji skolotāji un vecāki šo aicinājumu jau pamanījuši. Pieteikšanās Maxima Latvija stipendiju konkursam Latvijas maksimālisti turpinās!

NEKAUTRĒJIETIES! Maxima Latvija atbalstītajam stipendiju konkursam Latvijas maksimālisti pieteikumu iesniegšana pagarināta līdz 15. februārim, Pārgaujas ģimnāzijā uzmundrināja žūrijas pārstāvji Viktorija Kamaza un Valdis Zuters.

Ar viesošanos Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā noslēgusies konkursa viedokļu līderu — žūrijas Latvijas skolu apmeklējums. Tikšanās ar talantīgiem, par sevi pārliecinātiem jauniešiem notika visos Latvijas reģionos — ar skolēniem Ventspilī, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Valmierā un Rīgā tikās jauni, savu mērķi neatlaidīgi sasnieguši savas jomas profesionāļi — fizikas skolotājs Valdis Zuters, kurš ar savu entuziasmu esot spējīgs atdzīvināt pat visgarlaicīgāko fizikas formulu, dziedātāja Aminata Savadogo, pierādot, ka ar neatlaidību, degsmi un smagu darbu var sasniegt ļoti daudz, jauniešus ar saviem veiksmes stāstiem iedvesmojuši arī sporta žurnāliste Viktorija Kamaza, Ghetto Games vadītājs Raimonds Elbakjans, režisors Andris Gauja.Pārgaujas ģimnāzijā četrās vidusskolas un pamatskolas klasēs ar skolēniem tikās projekta koordinatore Liene Kindzule, žūrijas pārstāvji Viktorija Kamaza un  Valdis Zuters.«Stipendiju konkurss Latvijas maksimālisti, kas pēc pirms dažiem gadiem notikušā arī Maxima Latvija sociālā projekta Latvijas izcilnieki ar nelielām pārmaiņām ir atdzimis no jauna, notiek otro gadu. Šī gada Latvijas maksimālistu konkursa dalībniekam ir jāiesniedz līdz 2 minūšu garš savs videostāsts, kas parāda viņa talantu, kā arī pretendenta pamatojums, kā tiks izmantota stipendija. (Vairāk konkursa mājaslapā www.maksimalisti.lv.)


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru