Maģisko sajūtu nakts virpulī

- 10.Maijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Ar plašu vērienu sestdienas vakarā tika atklāta Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka vasaras sezona

Atklāšanas pasākums «Maģisko sajūtu nakts» pulcēja tūkstošiem apmeklētāju. Jāteic, organizatori — Vidzemes Olimpiskais centrs — bija pacentušies no sirds:  bija ko redzēt, dzirdēt, nogaršot un sajust.

«Maģisko sajūtu nakts» apmeklētāji tika sagaidīti un viscaur pa takām pavadīti neskaitāmu sveču gaismā. Pat Gaujas kreisais krasts tika izgaismots ar peldošām svecēm. Taku virzienus ikviens varēja izvēlēties savus, katram apmeklētājam tika izdalīta arī pasākuma programmiņa ar to izvietojumu plašajā teritorijā.

Vadoties pēc plāna un pūļa virzības, pirmais, ar ko sastapās cilvēki, bija muzikāls sveiciens no koku augstumiem, sekoja ceļš pa baskāju taku līdz salona «Līga» meitenēm, kuras modināja atnākušajos smaržas sajūtas. Tālāk caur izgaismotu labirintu pūlis nokļuva līdz teātrim — izrādi «Smaragda pilsētas burvis» izrādīja Viesturskolas jaunie aktieri. Pēc teātra taka veda līdz garšas pasaulei — sajūtu degustācijas punktā par ikviena garšas kārpiņu labsajūtu gādāja šefpavārs Valters Zirdziņš. Pie pašas Gaujas iepretim Stāvajiem krastiem cilvēkus priecēja ziedu salona «Rēzija» sajūtu instalācija. Te tika tverti daudzi jo daudzi foto kadri. Turpinot iet pa taku, priekšā jau varēja sadzirdēt Valmieras Mūzikas skolas audzēkņu un pasniedzēju spēlēto. Tik labs skanējums bija tāpēc, ka spēlēts tika no koku takas laukuma kādus sešus metrus virs zemes.

KĀ AMFITEĀTRĪ. «Maģisko sajūtu nakts» apmeklētāji bauda Valmieras Viestura vidusskolas teātra izrādi «Smaragda pilsētas burvis».

Komentāri
Pievienot komentāru