Katrai dienai — savu brīnumu un izaicinājumu

- 31.Augusts, 2016
Izglītība
Laikrakstā

Vakar Valmieras sākumskolā Valmieras pilsētas un apkārtējo novadu pedagogi pulcējās uz tradicionālo augusta konferenci.

To atklāja Valmieras Izglītības pārvaldes vadītāja Iveta Pāže un Kocēnu novada Izglītības pārvaldes vadītāja Ieva Stiģe, novēlot domāt labas domas, īstenot jaunas idejas, kā arī spēku un radošu izturību jaunajā mācību gadā. Pedagogus sveica Valmieras pilsētas mērs Jānis Baiks, Kocēnu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Olmanis un Beverīnas novada pašvaldības vadītājs Māris Zvirbulis.

Jaunajā mācību gadā mūsu skolās sāk strādāt astoņi jaunie pedagogi, kurus  konferencē ieveda Valmieras Valsts ģimnāzijas direktors Artūrs Skrastiņš. Kolēģi tika iepazīstināti ar jaunajiem izglītības iestāžu vadītājiem, kā arī liela grupa pedagogu saņēma Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus.

Pirmajā pedagogu augusta konferencē Valmierā piedalījās trīs Pārgaujas ģimnāzijas jaunie skolotāji.

LAIMĪGU JAUNO GADU! Skolotājiem šāds novēlējums tiešām skan divas reizes gadā, un tādu savai jaunajai dzīvei saņem arī Pārgaujas ģimnāzijas pedagogi. Attēlā: direktores vietnieks izglītības jomā Māris Bušmanis (no kreisās) ar jaunajiem kolēģiem Danu Ukasu, Nilu Mosejonoku un Inesi Birznieci. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru