Vidzemnieki — pārliecinoši un kuplā skaitā

- 6.Septembris, 2016
Izglītība
Laikrakstā

Starptautiskās izstādes «Riga Food» dalībnieku saraksts ir ļoti kupls. Tajā lasāms, ka mūsu reģionu pārstāvēs a/s «Valmieras piens», SIA «Milda KM», Valmieras tehnikums, zemnieku saimniecība «Kaņepītes», zemnieku saimniecība «Arumi», SIA «Latvijas ķiploks» un vēl citi ražotāji.

Par to, ko uz starptautisko izstādi «Riga Food» ved mājražotāji no Vidzemes, «Liesmai» stāsta LLKC Valmieras biroja vadītāja DAIGA SILIŅA.

«Esam uzņēmušies lielu atbildību. LLKC Valmieras birojam ir uzticēta rūpe un gādība par Vidzemes mājražotāju piedāvājumu vērienīgās izstādes novadu stendā. Vidzemi pārstāvēs gandrīz 50 mājražotāji no Madonas, Ogres, PieRigas, Valmieras, Rūjienas, Raunas, Cēsīm, Amatas, Aiviekstes un vēl citām vietām. Un katram ir ko izstādei piedāvāt, ar ko skatītājus pārsteigt.

Izstādes pirmajā dienā 7. septembrī, ko esam nosaukuši par šefpavāru dienu, iepazīt Vidzemes novados mājražošanā ražotos pārtikas produktus esam ielūguši vairāku populāru ēdināšanas uzņēmumu vadītājus. Piemēram, Ivetu Bošu («Rātes vārti») un Sandru Zīrapi («Jaunā saule») no Valmieras, Ilzi Briedi (viesu nams «Donas») no Blomes un vēl citus.

Novadu stendā kupli apmeklēta solās būt Vieta, kur satiekas novadu garšas. Tur mājražošanas produkcijas klāstā būs saldumi, maizes, sieri, gaļas un zivju produkti, garšvielas, pavisam viegls un arī krietni stiprāks alkohols.

MĀJRAŽOTĀJA. Sandra Vilne ar saviem «Sandriņas ievārījumiem» ir aktīva daudzu tirdziņu dalībniece, jo uzskata: katrs tiešais kontakts ar pircēju ir pati labākā mājražošanā tik nepieciešamā atgriezeniskā saikne. Alekseja Koziņeca foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru