Valmiera Glass/ViA telpu futbolisti no Dobeles atved uzvaru

- 29.Novembris, 2016
Sports
Laikrakstā

Latvijas telpu futbola asociācijas 1. līgas čempionātā otro uzvaru izcīnījuši Valmiera Glass/ViA futbolisti, kuri svētdien Dobelē ar 4:2 (2:0) pārspēja RSU/BAO Dobele.

Valmieriešus vadībā jau spēles 4. minūtē izvirzīja Alvis Dubovs. Viņš arī autors otrajiem vārtiem neilgi pirms pirmā puslaika izskaņas — 18. minūtē. Līdz ar otro puslaiku manāmi sasparojās laukuma saimnieki un piecu minūšu periodā izlīdzināja rezultātu: vispirms 22. minūtē 2:1 panāca Kristaps Višķers, bet 25. minūtē Matīsu Kučinski vārtos pārspēt izdevās arī Aleksandram Radčenko. Kā vēlāk izrādījās, vairāk bumbu ārā no vārtu tīkla Matīsam nenācās ķeksēt. Spēles pēdējās septiņās minūtēs notikumi laukumā sasniedza baltkvēli. Vispirms 33. minūtē viesus vadībā atkal izvirzīja Artūrs Pallo, minūti pēcāk jau 4:2 panāca rezultatīvais Dāvis Gaigals (jau ceturtie sezonā!). Ar to gan nebija gana, sekoja vairāki noteikumu pārkāpumi, no kuriem divi izpaudās noraidījumos. Dobeles aktīvā pa visu spēli iekrājās trīs dzeltenās un viena sarkanā kartīte. Valmierieši atbildēja ar Dāvja Gaigala divām dzeltenajām un sekojošo sarkano, kā arī Kaspara Bača vienu dzelteno — tas viss spēles pēdējā minūtē, kad emocijas ņēma virsroku pār sakarsušo prātu, tiesa,  gan ne bez tikpat sakarsušo dobelnieku palīdzības.

Līdz ar šo uzvaru Ulda Pūcīša padotie ar sešiem punktiem ieņēmuši turnīra tabulas trešo vietu. Tikpat punktu arī Ošukalns futbolistiem, kā arī Valmiera Glass/ViA nākamajiem pretiniekiem PB Line/Dinair, ar kuriem tikšanās nākamo svētdien — 11. decembrī pl. 18 Vidzemes Olimpiskajā centrā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru