Gada jaunietis Valmierā — Artis Krists Mednis

- 7.Decembris, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Piektdien Tautas Harmonijas centrā norisinājās Valmieras Jaunatnes centra (VJC) «Vinda» organizētā pasākuma «Valmieras Jauniešu gada balva 2016» uzvarētāju apbalvošana.

Šogad apbalvojumus pasniedza 13 nominācijās. Nominācijā Gada jaunietis uzvarēja Artis Krists Mednis — Valmieras Viestura vidusskolas skolēnu pašpārvaldes un Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas (VNF JIL) dalībnieks, aktīvs pasākumu organizētājs.

«Šādos brīžos, kad tev pasaka paldies par padarīto, ir ļoti liels gandarījums, tāds, kuru varbūt neizjūti ikdienā pēc kāda paveikta darba vai veiksmīga projekta,» pēc balvas pasniegšanas atklāja Artis Krists. «Savas aktivitātes sāku, iesaistoties skolēnu pašpārvaldē Rencēnu pamatskolā. Tur arī pirmo reizi iepazinu, kā ir rīkot pasākumus un kā darīt lietas, lai uzlabotu dzīvi sev apkārt. Pēc pamatskolas vēlējos turpināt iesākto un izveidoju biedrību «Virziens A». Iesaistījos arī Valmierā — VNF JIL, kurā nu jau darbojos divus gadus. Bez šī visa vēl arī apmeklēju Valmieras Mūzikas skolu, jauniešu kori «Konsonanse», darbojos Valmieras Viestura vidusskolas skolēnu pašpārvaldē un, protams, arī mācos — pašlaik 11. klasē. Uzskatu — jo vairāk tu dari, jo vairāk spēj izdarīt. Skolas darbiem atlicinu laiku nedēļas nogalēs vai arī starpbrīžos starp stundām jau izpildu kādu mājasdarbu. Nākamgad gan būs nedaudz jāpiebremzē, jo arī skola taču jābeidz ar godu.»

DIVKĀRŠA ATZINĪBA. Divus no Valmieras jauniešu gada balvas tituliem — Gada jaunietis un Gada izaugsme — šogad saņēma Artis Krists Mednis.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru