Atbalstītas labas idejas

- 12.Aprīlis, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras novada fonda projektu konkursā «Sev, Tev, novadam» atbalstīta piecu radošu un sabiedrībai vajadzīgu ieceru realizēšana.

Šajā pavasarī un šā gada pirmajā projektu konkursā bija pieteiktas 19 idejas, atbalstu guva pieci projekti, kas tuvāko mēnešu laikā tiks realizēti Valmierā, Beverīnas, Burtnieku, Rūjienas un Kocēnu novadā.

«Mēs dodam zaļo gaismu mūsu nākamajiem projektiem konkursā «Sev, Tev, novadam». Prieks, ka joprojām ir tik daudz labu ideju, jo Valmieras novada fonds kā labdarības organizācija, strādājot arī ar ziedotājiem, ir gatava atbalstīt dažādas idejas. Esam klāt arī sociālās palīdzības lietās, taču vienmēr un visvairāk ticam iedzīvotāju iniciatīvai,» tā, tiekoties ar darbīgiem ļaudīm, kuru idejas šoreiz finansiāli atbalstītas, sacīja VNF valdes priekšsēdētājs Ansis Bērziņš un piebilda, ka ir gandarījums arī par to, ka šajā projektu konkursā bijušas labas idejas no visiem bijušā Valmieras rajona novadiem.

Pirmais projekts, kas tiks realizēts jau maijā, būs Zilākalna pagastā. Tur notiks veselīga dzīvesveida nedēļa, kuras laikā vietējie izzinās veselīgas dzīvošanas pamatus: kā pareizi kustēties, vingrot, kā gatavot veselīgu ēdienu. Būs gan nodarbības, gan iespēja klausīties zinošu speciālistu praktiskos ieteikumos. «Par veselīgu dzīvesveidu ir interese gan jauniešiem, gan senioriem. Ceru, ka Zilokalnu apmeklēs arī interesenti no pilsētas. Maija otrā nedēļa būs ļoti darbīga, pasākumus noteikti vēl reklamēsim,» stāstot par projektu, teica viena no rosīgajiem Zilākalna jauniešiem Katrīna Šelkovska.

DAŽU MĒNEŠU LAIKĀ Valmierā, Trikātā, Zilākalnā, Burtniekos un Ipiķos tiks realizēta lielākā daļa projektu. Katram no tiem būs kāda paliekoša vērtība, domājot par novada ļaudīm un tūristiem, kuri vēlas bijušo Valmieras rajonu iepazīt tuvāk. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru