Spļaušanai atvēl pirmo mācību stundu

- 2.Septembris, 2021
Viedokļi
Laikrakstā

24 stundu laikā kopš bērna siekalu testa nogādāšanas laboratorijā vecāki uzzinās testa rezultātu. Tas tiks nosūtīts uz norādīto e-pastu. Skatos e-pastā, atbildes joprojām nav. Lasu sabiedriskajos medijos, ka, lai nepārslogotu laboratorijas, šis noteikums jau grozīts un rezultāti tiks sūtīti skolām pa klašu grupām ar šifrētu paroli. 

Mācību iestāde pirmā varēs uzzināt situāciju un plānot tālāko rīcību. Kā mamma tam piekrītu, jo skola tāpat zvanīs trauksmes zvanu, ja kas. Pēc stundas ne tikai bērns, bet visa klase un mammas būs karantīnā. 

Tomēr, sazinoties ar Mazsalacas vidusskolu, uzzinu, ka viņu audzēkņi testējušies jau pagājušajā trešdienā un līdz pirmdienas pēcpusdienai saņemta visaptveroša atbilde, ka visi testētie rezultāti ir negatīvi, bet ne pa klašu grupām, ne pēc uzvārdiem nav nekādas informācijas. Direktore priecīga, ka bērni var iet skolā 1. septembri svinēt. Starp citu, tieši par Mazsalacas skolu zināms, ka viņiem pēc stingra grafika testēšana jāveic trešdienās. Tātad vakar bija otrā visu nevakcinēto un nepārslimojušo testēšanas reize, un tieši stundu pirms svinīgā brīža jauno mācību gadu sākot.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru