Durvis vēris ZAAO klientu apkalpošanas centrs

- 14.Decembris, 2021
Laikrakstā

Kopš pagājušās piektdienas, 10. decembra, visiem tiem reģionālā atkritumu apsaimniekotāja ZAAO klientiem, kuri Valmierā jautājumus ar uzņēmuma darbiniekiem gribēja risināt klātienē, Rīgas ielas 32. namā, kur atrodas ZAAO galvenais birojs, vairs nav jākāpj uz trešo stāvu. 

Tagad iedzīvotājiem atkritumu apsaimniekošanas jautājumu risināšanai pieejams jauns klientu apkalpošanas centrs ēkas pirmajā stāvā (blakus kurpnieku darbnīcai) ar ieeju tieši no trotuāra. 

Par jaunumu ikdienas darbā gandarīts ZAAO Klientu apkalpošanas daļas vadītājs Mārtiņš Vīgants: «Mums ir svarīgi būt klientiem ērti sasniedzamiem, lai piedāvātu labākos risinājumus atkritumu apsaimniekošanā. Kaut arī arvien virzāmies uz procesu digitalizāciju, izmantojam e-parakstu, saziņu e-pastos, klientu portālā un mājaslapā, klātienes konsultācijas joprojām daudziem iedzīvotājiem ir ļoti būtiskas. Tieši tāpēc, lai būtu ērti pieejams arī vecāka gadagājuma cilvēkiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, mūsu klientu centrs ir izvietots pirmajā stāvā.»

Klientu centrā iespējams noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumus, veikt izmaiņas tajos, saņemt konsultācijas par pakalpojumu veidiem un izmaksām, noskaidrot pareizas šķirošanas pamatprincipus, kā arī risināt citus ar atkritumu apsaimniekošanu saistītus jautājumus.

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā ZAAO Klientu apkalpošanas centrs Valmierā darbojas zaļajā režīmā – klātienes konsultācijas ir pieejamas pēc iepriekšēja pieraksta un uzrādot Covid-19 sadarbspējīgu sertifikātu. Protams, arī klientus apkalpo speciālisti ar Covid-19 sadarbspējīgu sertifikātu.

Epidemioloģiski nestabilās situācijas dēļ reģionālais atkritumu apsaimniekotājs ZAAO aicina izvērtēt klātienes konsultāciju nepieciešamību, par galvenajiem saziņas kanāliem izvēloties ZAAO telefona centrāli tālr. 64281250 un e-pastu: zaao@zaao.lv. Pakalpojumu pieteikumi iespējami arī uzņēmuma mājaslapā www.zaao.lv, pakalpojumu sniegšanas datumi un norēķinu informācija pieejama klientu portālā klientiem.zaao.lv.

Kā zināms, reģionos klientu klātienes konsultācijas sniedz ZAAO EKO laukumu pārziņi, būtiski atcerēties, ka ārkārtējās situācijas laikā – līdz 2022. gada 11. janvārim – konsultācijas pieejamas tikai EKO laukumu āra teritorijā.

KLIENTUS GAIDOT. Vakardien rīta pusē birojā caur logiem Liesma vēl neredzēja nevienu apmeklētāju, taču ZAAO darbiniece bija savā darba vietā. 


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru