Arī Sedā – visu labāko bērniem

- 6.Augusts, 2024
Pie mums un citur
Laikrakstā

Pagājušajā nedēļā, kad Liesma viesojās Strenču apvienības mazākajā pilsētā Sedā, laukumā blakus skolai tapa bērnu rotaļu laukums, kas, iespējams, pašlaik varētu būt viens no labāk aprīkotajiem un lietotājiem interesantākajiem visā Valmieras novadā.

Tas arī nebūtu nekāds pārsteigums, jo par visu jaunajā laukumā esošo gādājis Ropažu novada uzņēmums SIA KSIL BALTIC – bērnu rotaļu un sporta laukumu aprīkojuma izgatavotājs un uzstādītājs, kas nozarē darbojas jau vairāk nekā 20 gadus un savas darbības laikā piegādājis un uzstādījis vairāk nekā 1900 rotaļu un sporta laukumus ne tikai Latvijā vien. KSIL bērnu rotaļu un sporta laukumu iekārtas tiek ražotas no kvalitatīviem materiāliem, izmantojot modernākās apstrādes tehnoloģijas. Vislielākais uzsvars vērsts uz bērnu drošību, veselību un attīstību.

Abi uzņēmuma meistari Gints un Juris, kuri trešdien uz vietas montēja kopā un uzstādīja bērnu rotaļu laukuma figūras Sedā, atzina, ka iepriekšējais objekts viņiem bijis Traķos Lietuvā. Parasti abi strādājot un tiekot ar visu nepieciešamo galā divatā, tikai reizēm esot viens palīgs. Vīru ziņā ne tikai pašas iekārtas samontēt, bet arī tām izveidot betona pamatnes, kurās iestiprinātas metāla armatūras figūru piestiprināšanai.

DIVATĀ TIEK GALĀ. KSIL BALTIC meistari Gints un Juris montē kopā rotaļu namiņu, kuram jau izveidota stabila pamatne uz sešām betona enkuros iestiprinātām metāla kājām.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru