«VALMIERA GLASS GRUPAI» jauni izaicinājumi Eiropā

- 6.Augusts, 2024
Uzņemējdarbība
Laikrakstā

Valmierā – Latvijā un Mančestrā – Lielbritānijā atrodošies uzņēmumi VALMIERA GLASS GRUPA un Multiple Winding paziņo par stratēģiskas sadarbības uzsākšanu, lai labāk sasniegtu un apkalpotu Eiropas tirgu. Partnerība apvienos abu uzņēmumu stiprās puses un zināšanas, lai nodrošinātu izcilus produktus un uzlabotu ekonomiskos, efektivitātes un produkcijas piegādes rādītājus.

Daži vārdi par valmieriešu sadarbības partneri. Uzņēmums Multiple Winding dibināts 1916. gadā, ir vadošais specializēto rūpniecisko tekstildiegu ražotājs. Uzņēmums apkalpo visdažādākās nozares, tostarp aviāciju, autobūvi, vēja enerģiju un termisko aizsardzību, nodrošinot inovatīvus risinājumus un augstas kvalitātes produktus.

Šīs stratēģiskās sadarbības ietvaros uz VALMIERA GLASS GRUPAS mātes uzņēmuma akciju sabiedrības Valmieras stikla šķiedra ražotnes telpām Latvijā tiks pārceltas uzņēmuma Multiple Winding ražošanas iekārtas. Šis solis paredzēts, lai izmantotu plašās ražošanas iespējas un stratēģisko atrašanās vietu, uzlabojot ražošanas efektivitāti un pakalpojumu sniegšanu visā Eiropā.

Foto no VALMIERA GLASS GRUPAS arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru