Arī bagātie raud Volkswagen gaumē

- 11.Septembris, 2024
Rūcamlapa
Laikrakstā

Ja paraugās uz ielas vai ceļa garām braucošo auto straumē, tad liels tur vērojams Volkswagen zīmola vieglo auto, pikapu un arī busiņu īpatsvars.

Manuprāt, biežāk par tradicionālo golfiņu redzami dažāda lieluma tā sauktie pilsētas džipi, daudz arī pikapu. Lietoto auto tirgū tautas vāģis ir iecienīts gan tradīciju, gan adekvātas kvalitātes pēc, pavisam cits stāsts ir par jauno auto tirgu, kur cenu ziņā Volkswagen sen vairs nav tautai domāts auto.

Īsi sakot, nozares eksperti runā par krīzi šajā pasaules autobūves milzī, pēc kompānijas vadības nesen notikušās sanāksmes Volkswagen atzīst, ka problēmas ir nopietnas un steidzami nepieciešami taupības pasākumi. Ja netiks rasti steidzami risinājumi, vairs nevar izslēgt transportlīdzekļu un komponentu ražošanas rūpnīcu slēgšanu.

NAV LĒTS PRIEKS. Astotās sērijas jauns automobilis Volkswagen Golf pircējam, kurš noteikti gribēs bāzītei klāt arī kādu papildaprīkojumu, liks raudzīt savā bankas kontā jau pēc vismaz 30 tūkstošiem eiro. Foto no Auto&Design


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru