Burtnieku baznīcas draudze bezdarbībā nesēž

- 1.Oktobris, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Ir allaž interesanti paviesoties Burtnieku evaņģēliski luteriskajā baznīcā un satikt gan mācītāju Aldi Kalcenavu, gan viņa kundzi Daci, kas ir vietējās draudzes priekšniece un nenogurstoša dažādu ar baznīcas rekonstrukcijas darbiem un draudzes ikdienu saistītu projektu iniciatore.

Vispirms šodien neliels pārskats par trim šī gada projektiem Daces Kalcenavas izklāstā, no tiem pats pēdējais – jau tradicionālais Burtnieku draudzes bazārs jeb labdarības izsole notika vēl tikai pagājušajā svētdienā.

Vides objekts jeb stends Dieva vārds

Biedrība Burtnieku Ezerkrasts, kas pieder pie Burtnieku draudzes, iesniedza šo projektu novada pašvaldības šī gada Iedzīvotāju iniciatīvas projektu konkursam. Vides objekta jeb stenda nepieciešamības pamatojums bija iespēja Burtnieku baznīcas apmeklētājiem, garāmgājējiem un tūristiem vienmēr iepazīt un lasīt Dieva Vārda patiesību. Ar šādu mērķi stends arī veidots – lai Burtnieku mācītājmuižas kompleksā ārtelpā pie baznīcas būtu brīvi pieejami Dieva Vārda (Bībeles) teksti un ilustrācijas lielformātā.

91 GADU VECA AFIŠA. Lūk, 1933. gada ziemas Burtnieku draudzes bazāra paziņojuma augšējā daļa.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru