Ar godprātīgā darbā veidotu reputāciju un sākotnējo degsmi

- 1.Oktobris, 2024
Uzņemējdarbība
Laikrakstā

15. jūlijā apritēja 20 gadu, kopš darbojas būvfirma SIA Aimasa, kas pa šo laiku no maza uzņēmuma, kas sāka ar nelieliem objektiem apakšuzņēmēju statusā, kļuvusi par vienu no nopietnākajiem spēlētājiem būvniecības lauciņā Latvijā. Liesmai dažas dienas pirms lielās jubilejas balles ieskatu uzņēmuma darbībā sniedza SIA Aimasa valdes priekšsēdētājs Sandris Apsīts.

Kāpēc svinēšanu atlikāt līdz oktobrim?

Vasara bija piepildīta ar daudz dažādiem darbiem un pasākumiem, līdz ar to simbolisku jubilejas atzīmēšanu atlikām uz ražas svētkiem, kad cilvēkiem nedaudz vairāk laika, kad vakars ir garāks... Otrkārt, mums saviem draugiem, sadarbības partneriem un klientiem pateicībā par sadarbību un atbalstu gribējās noorganizēt ko īpašu. Valmieras teātris, kas tikko pabeigts pašu rokām un atrodas mūsu dzimtajā pilsētā, liekas simboliski un arī īpaši.

Varbūt dažos vārdos par uzņēmuma pirmsākumiem. Pieļauju, ka te nav lielu prihvatizācijas varoņdarbu, taču varētu būt kāda neliela saikne ar savulaik jaudīgāko pašmāju būvnieku SCO Centrs.

Jā, privatizācijas laiki jau bija garām, un patiešām nav nekā tāda, uz kā bāzes Aimasa būtu veidota. Pēc izglītības iegūšanas pastrādājām SCO Centrā, kur Jānis Matisons un Jānis Rutkovskis mūs ievadīja darba gaitās, iemācot celtniecības praktiskās lietas. Kad biju šajā uzņēmumā gadus desmit nostrādājis, sāku domāt par kaut ko savu.

MODERNS PAPILDINĀJUMS VIDZEMES SLIMNĪCAS KOMPLEKSAM. Nesen ekspluatācijā nodotais Vidzemes rehabilitācijas centrs. Autora foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru