Valmieriešiem uzvara basketbolā "uz tumšo"

- 15.Oktobris, 2024
Sports
Laikrakstā

Par piektdienas vakara Optibet Latvijas – Igaunijas līgas čempionāta spēli Valmierā starp mājiniekiem un viesiem no Raplas grūti ko uzrakstīt hronoloģiskā secībā, jo Valmieras Olimpiskā centra basketbola hallē visi iespējamie mača laikrāži, ieskaitot uzbrukuma laika hronometrus virs groziem, bija melni un tukši.

Lai kādi būtu tehniskie iemesli, jebkurā gadījumā tas nedara godu par šīm tehniskajām lietām atbildīgajiem cilvēkiem. Iespējams, viesiem pat bija variants braukt mājās ar tehnisku uzvaru. Toties bez problēmām darbojās lielais rezultātu tablo, kas kādreiz, labajos laikos, skatītājiem rādīja aktuālo katra spēlētāja statistiku, bet nu jau kuru maču pēc kārtas nonstopā aplaimo uz basketbolu nākušos ļaudis ar mājinieku komandas sponsoru reklāmas klipiem. Lai nu kā, mūsējie atkal tika pie panākuma, pie reizes sagādājot komandas galvenajam trenerim Nikolajam Mazuram labu dāvanu jubilejā.

LĪDERIS! Pagaidām Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas sastāva spēka uzbrucējs amerikānis Kalils Spīrs rāda augstvērtīgu sniegumu, arī piektdienas mačā viņam gandrīz 31 minūtē laukumā 19 punkti, 17 izcīnītas bumbas pie groziem, 5 rezultatīvas piespēles un lielmeistara cienīgs efektivitātes koeficients +41. Foto no mūsu komandas Facebook konta


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru