Vai ar karodziņu krējums būs gardāks?

- 21.Augusts, 2024
Viedokļi
Laikrakstā

«Valmieras piena» ražotais krējums un biezpiens ir un paliek vislabākie. Vasara bez «Limbažu piena» kefīra un «Rūjienas saldējuma» nav iedomājama. Ja tagad ražas laikā tomātu maizītēm vajag arī nelielu sviesta kārtiņu, tad tikai no piensaimnieku kooperatīvās sabiedrības «Straupe». Ja jāgādā cienasts, tad izvēlos «Smiltenes piena» sierus un biezpiena tortes. Mūsu ģimenes ikdiena un godi nav iedomājami bez «Liepkalnu» sātīgās maizes un gardajiem našķiem galdā.

Tās ir tikai dažas no pircējiem visbiežāk dzirdētajām atsauksmēm, kas nepārprotami vēsta, ka, runājot par pārtiku, nekas nav un nevar būt labāks par to, kas ir sezonāls, tepat audzis, gatavots no kvalitatīvām vietējām izejvielām un ražots vietējās, mums visiem labi zināmās pārtikas ražotnēs. Savējie – savējiem. Tas strādā! Jā, bet jāpiekrīt arī tiem, kas, lieliski apzinoties, ka atbalstot vietējos izejvielu audzētājus un vietējos pārstrādātājus, ar katru pirkumu sildām vietējo ekonomiku, tomēr praksē ne vienmēr to īsteno, sevišķi tad, kad veikala plauktā cenu zīmes tomēr mudina priekšroku dot citur ražotajam, jo izvēli gribi vai nē tomēr diktē konkrētā brīža finanšu iespējas.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru