Gan ražo miltus, gan cep našķus

- 9.Jūlijs, 2014
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Kocēnu novada lauksaimnieka Guntara Antonija 1992. gadā reģistrētā zemnieku saimniecība «Kaņepītes» pēdējos gados mūsu puses iedzīvotāju vidū pamatoti iemantojusi labu slavu, jo ne vienā vien bioloģiskās produkcijas tirdzniecības vietā  kopš 2012. gada ir pieejama augstvērtīga graudaugu produkcija ar zīmolu «Kaņepītes». Pircēju pieprasīti ir šajā bioloģiskajā saimniecībā no pašu audzētiem graudaugiem saražotie kviešu milti, pilngraudu kviešu milti, kviešu klijas, miežu grūbas, putraimi, auzu pārslas, griķi, griķu milti, šķeltie zirņi, zirņu milti un vēl citi pārtikas produkti.

Valmieras svētku tirgū z/s «Kaņepītes» patīkami pārsteidza, jo pircējiem piedāvāja ne tikai minēto produkciju, bet arī jaunumu — no šīm izejvielām ceptus gardumus.

NO «KAŅEPĪTĒM». Valmieriešiem un pilsētas viesiem Dita Mitničuka (no labās) un Antra Antonija (no kreisās) piedāvāja ne tikai bioloģiskajā saimniecībā audzēto un sertificētajā pārtikas ražotnē pārstrādāto graudaugu produkciju, bet arī tikko izveidotajā mājražošanā tapušos šo izejvielu cepumus.Ārijas Romanovskas foto

Komentāri
Pievienot komentāru