Garšas ceļojums Beverīnā

- 18.Aprīlis, 2019
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Aprīļa sākumā Trikātas šokolādes kārumu ražotnes «R Chocolate» īpašniece RAISA JABLONSKA ciemojās televīzijas raidījumā «La Dolce Vita. Ar Roberto» un ar lepnumu prezentēja Beverīnas gardumus.

Raisa kopā ar Roberto Meloni pagatavoja zilā siera uzkodu, sinepēs marinētu cūkas krūtiņu ar dārzeņiem un desertā pasniedza šokolādes fondī ar zemenēm un banāniem. Tāpat kārumu ražotnes īpašniece raidījuma laikā atklāja šokolādes labās īpašības un citus noderīgus padomus.

«Bija ļoti patīkama atmosfēra, un gāja labi,» sarunā atklāj Raisa Jablonska. Izdevies visu īstenot, kā plānots. Viņa, dodoties uz filmēšanu, līdzi bija paņēmusi daudzus dažādus Beverīnas novada gardumus – Brenguļu alu, Granberry sukādes, medu un citus. «Visu vienā reizē jau nevarēja aizvest, tad būtu ar kravas mašīnu jābrauc,» smejoties saka Raisa Jablonska. Receptes izvēlētas vienkāršas un tādas, kas bieži tiek gatavotas mājās. «Fondī jau nekas sarežģīts nav, tā ir vienkārši izkausēta šokolāde. To esam  paši iecienījuši, tāpēc arī šoreiz tāda izvēle. Kaut kas ātri, vienkārši un garšīgi,» skaidro Trikātas šokolādes ražotāja. Raisa raidījumā viesojās otro reizi, iepriekš desertā tapusi šokolādes kūka.

Tomēr viņa pati atzīst, ka šokolāde viņas ģimenē ir vairāk svētku ēdiens. «Protams, mēs mielojamies ar šokolādi, bet tā nekādā ziņā nav ikdiena. Tas vairāk svētku reizēm,» tā Raisa. Gatavojoties Lieldienām, ražotnē tapuši dažādi tematikai atbilstoši simboli no šokolādes – zaķi un olas.

RAISA AR PRIEKU PREZENTĒ Beverīnas gardumus raidījumā «La Dolce Vita. Ar Roberto».


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru