Jaunas garšas un lielāki izmēri

- 21.Jūlijs, 2014
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Rūjienas saldējuma ražotāji pārtikas nozares sīvajā, brīžiem pat nežēlīgajā konkurencē joprojām iet savu ceļu, piedāvājot pircējiem dabisku produktu: tikai no īsta piena un krējuma. Nepārtraukti pastāvot lielo, industriālo ražotāju spiedienam un spēles noteikumu diktātam nozarē, mazajām saldējumu ražotnēm arvien sarežģītāka kļūst produkcijas ražošana un realizācija. Par to, kā tirgū tomēr izdodas nezaudēt savu vietu un atšķirību, kā panākta arī vairāku ražošanas jauninājumu ieviešana, stāsta SIA «Rūjienas saldējums» valdes priekšsēdētājs IGORS MIEZIS un ceha vadītāja SANDRA ĀRGALE.

Igors Miezis: «Viss kopumā ir labi, jo vasara pašlaik saulaini skaista un mūsu saldējums  tik tiešām garšīgs. Joprojām auklējam savu uzņēmumu un turam godā mūsu ražošanas pamatvērtības: pienu un krējumu. Ražojam visu produkciju Rūjienā, kas, mūsuprāt, ir vispiemērotākā vieta saldējuma ražošanai, jo Rūjiena ir tāds kā Ziemeļlatvijas enerģētiskais un ģeogrāfiskais centrs. Paši, attīstot uzņēmumu, lemjam tā darbības virzienu, jo esam divi latvieši, kam pieder šis latviskais uzņēmums, tādējādi neesam spiesti pakļauties starptautisku ražošanas prakšu zināšanām. Esam lepni, ka ražojam labu, dabīgu produktu un ka arvien vairāk pircēju to novērtē.»

RAŽOTNĒ. Tā vasaras karstumu veldzējošais Rūjienas saldējums nonāk mazajos vafeļu konusos. Nu ražotnē mazajiem brāļiem piepulcējas arī lielie vafeļu konusi.Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru