Strādāsim, jo darbs ir prieka tēvs

24.Februāris, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Fonds «Iespēju tilts» joprojām nodrošina radošas nodarbības gan jauniešiem, gan pieaugušajiem ar invaliditāti. Darbiņi tiek veidoti daudzi un dažādi: pērļoti, griezti, līmēti, filcēti. Svarīgi ir ne tikai tas, ka jaunieši un pieaugušie ar invaliditāti apgūst dažnedažādus darbus, bet arī, ka ir vieta, kur šie cilvēki ir mīļi gaidīti ārpus mājas. To var spilgti manīt, kad nodarbību laikā skan smiekli, joki un atziņas piepilda visu telpu. Vēl nesen, Valentīndienas ietvaros, visi kopā veidojām dažādas sirsniņas, tapa mīlestības koks, gan filcētas lietas, ko otram dāvināt, gan dekorēta radošo nodarbību telpa. Pašlaik nodarbību galvenā tēma ir — kā pozitīvāk un enerģiskāk sagaidīt pavasari.

Taču Fonds piedāvā ne tikai radošas nodarbības. Martā būs iespējams apmeklēt lekciju, kuras galvenā tēma ir: ko es vēlos un kā sevi motivēt. Vēlreiz, pateicoties labajām atsauksmēm, martā jau trešo reizi plānojam desmit nodarbību ciklu 8 dalībniekiem ārstnieciskajā vingrošanā.

Vasara jau vairs nav aiz kalniem, kad plānojam divas vasaras skolas jauniešiem ar invaliditāti. Viena būs Camphill ciematā Rožkalnos, kur sociāli terapeitiskās mājās jaunieši ar invaliditāti attīsta kopienas sociālo darbu, esot ciešā saskarē ar dabu un mājdzīvniekiem. Otra vasaras skola plānota pie jūras ar plašu sportisku aktivitāšu klāstu.

Ja arī jūs vēlaties piedalīties Fonda nodarbībās un aktivitātēs, tad ikviens cilvēks ar invaliditāti ir aicināts un gaidīts nodarbībās.

Nodarbības varam īstenot,  pateicoties EEZ finanšu instrumenta 2009. — 2014. gada perioda programmas «NVO fonds» apakšprogrammai «NVO projektu programmas».

Vairāk informācijas pa tālruni 29904159, valdes priekšsēdētāja Zita Gustavsone.

NODARBĪBĀS. Dalībniekus priecē pašu darinātie darbi.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru