Lielākā daudznozaru izstāde Vidzemē — jau 18. reizi!

- 12.Maijs, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Šīs nedēļas nogalē, piektdien un sestdien, Valmiera atkal būs reģiona epicentrs, kur apgrozīsies ļaužu simti un tūkstoši, apmeklējot Vidzemē plašāko daudznozaru izstādi — Vidzemes uzņēmēju dienas. Kā jau ierasts, to rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes reģionālā nodaļa kopā ar Valmieras pašvaldību, tāpēc vislabāk informētais vīrs par gaidāmo pasākumu, protams, ir LTRK Vidzemes reģionālās nodaļas vadītājs JURIS SLEŅĢIS, kurš pirmdien Liesmai ieskicēja galvenās pasākuma aprises.

Kā veicies organizatoriem, gatavojot šo izstādi, jau astoņpadsmito pēc kārtas? Vai pērn sasniegtā latiņa šogad būs pacelta vēl augstāk?

Citādi nemaz nav vērts strādāt — protams, būs! Izstāde jau tradicionāli  būs daudznozaru, tāpēc droši var teikt, ka ikviens apmeklētājs noteikti tajā atradīs kaut ko tieši viņu interesējošu. Kā vienmēr atsaucīgas dalībai bijušas profesionālās izglītības mācību iestādes, turpat būs arī skolu mācību firmu piedāvājumi. Tāpat man liels prieks, ka šoreiz Valmierā sevi parādīs jau 9 novadu — Kocēnu, Burtnieku, Madonas, Raunas, Pārgaujas, Jaunpiebalgas, Valkas, Apes un Beverīnas — pašvaldības, kas būs gan ar saviem stendiem, gan ar savu uzņēmēju ekspozīcijām. Atkal krāšņi pārstāvēta būs tehnika — gan vieglās automašīnas, gan celtniecības, lauksaimniecības un dārza tehnika. Izstādē būs arī Vispasaules Ģimenes dienai veltītas īpašas aktivitātes i lielajiem, i mazajiem, tāpēc droši var nākt ģimenes pilnā sastāvā — interesanti būs visiem. Abas izstādes dienas ik pa brīdim atdzīvinās dažādi atraktīvi šovi. Visu informāciju apkopojot, varu apgalvot, ka esam auguši gan dalībnieku skaita ziņā, gan šogad esam plānojuši vairāk dažādu aktivitāšu. Īpašs gandarījums par to, ka ekspozīcijā būs arī mūsu rūpniecības lielie vaļi — no valmieriešiem akciju sabiedrība Valmieras stikla šķiedra un SIA Valpro, Brīvais vilnis no Salacgrīvas, Wenden no Cēsīm. Ar savām ekspozīcijām būs arī Valmieras pašvaldības uzņēmumi Valmieras namsaimnieks un Valmieras ūdens, kas prezentēs iedzīvotājiem savus jaunos pakalpojumus.

SVĒTKI VISIEM. Vidzemes uzņēmēju dienas Valmierā jau ierasti ir pati vērienīgākā uzņēmējdarbības, mājražošanas un amatniecības parāde reģionā. Izņēmums nebūs arī šoreiz.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru