Zīmolam Milda un ražotnei Milda KM — 20

- 28.Oktobris, 2015
Laikrakstā

Latvijā prestižajā konkursā «Sējējs 2015» nominācijā «Gada uzņēmums pārtikas ražošanā» par laureātu atzīta SIA «Aloja Starkelsen», bet veicināšanas balvu un «Mazo Sējēju» konkursa vērtētāji piešķīra SIA «Milda KM». Par to,  kāds uzņēmumā ir šis nu jau aizejošais gads, stāsta SIA «Milda KM» direktors VILNIS VOROBJOVS.

— Saņemot «Sējēja» veicināšanas balvu, saprotam, ka ar to ir novērtēts arī tas, ka SIA «Milda KM» joprojām ir 100% Latvijas ražotājs ar vietējās investīciju kompānijas «GGV Invest» investoru ieguldījumu. Arī izejvielu iepirkšanas politika uzņēmumā orientēta uz Latvijas zemnieku atbalstu — ja vien iespējams, izejvielas iepērk no vietējiem audzētājiem.

Attīstība sākusies 1985. gadā kā Kocēnu konservu ceham, bet SIA «Milda KM» ir reģistrēta 1995. gada 12. decembrī.

Latvijas investoru kompānija «GGV Invest», 2007. gadā uzsākot vērienīgu uzņēmuma modernizāciju, jaunajās iekārtās, tehnoloģijās, aprīkojumā,  energoefektivitātē un vēl citos produkcijas kvalitātes un darba vides uzlabošanas pasākumos līdz šim ir investējusi vairāk nekā 3,5 miljonus eiro. Rezultātā uzņēmums savā nozarē tehnoloģiju ziņā ir viens no tirgus  līderiem Latvijā.

Ar ko jubilejas gads iezīmīgs ražotnē un produkcijas klāstā?

Sortimentā pašlaik ir vairāk nekā 80 produktu, kas izstrādāti plašam patērētāju lokam un pielāgoti dažādiem tirgus segmentiem. Lielāko daļu produkcijas ražojam ar sev piederošajiem zīmoliem: «Milda»,  «Gardi gan», «Maija un Paija». Uzņēmumam piešķirts LVS EN ISO 22000:2006 sertifikāts, kas apliecina produkcijas ražošanas procesu atbilstību augstākajiem kvalitātes standartiem ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskajā tirgū. Ražotne ir neliela, kompakta, un tajā darbojas piecas modernas tehnoloģiskās līnijas.

KOMANDA. SIA «Milda KM» speciālisti ar augsto apbalvojumu. Ārijas Romanovskas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru