Iedzīvotāju viedoklis jārespektē

- 2.Decembris, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Politiķiem ir jāzina, kā dzīvo un ko domā cilvēki ārpus Rīgas, — viņnedēļ tiekoties ar Kocēnu novada pašvaldības darbiniekiem un domes deputātiem, teica Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētāja INĀRA MŪRNIECE. Viena no aktualitātēm, līdz ar to arī apspriežamajām tēmām Latvijā pašlaik ir valdības iecerētā administratīvi teritoriālā reforma, tāpēc Saeimas spīkere kocēniešus īpaši vedināja izteikt domas tās sakarā.

Lai viešņa labāk izprastu šī pašpietiekamā novada iedzīvotāju noskaņojumu pirms gaidāmajām pārmaiņām, viņai tika piedāvāts noskatīties prezentācijas video.

Kocēniešiem tiešām ir ar ko lepoties. Piemēram, ar ārvalstu investīciju apjomīgo ieguldījumu pamatkapitāla palielināšanā vietējos uzņēmumos. Jūtot pašvaldības ieinteresētību novada attīstībā, vairāki uzņēmēji savas darbības adresi pārreģistrējuši un kļuvuši par nodokļu maksātājiem novada budžetā, radot jaunas attīstības iespējas. Regulāri notiek dialogs arī starp pašvaldību un iedzīvotājiem, kas tiek iepazīstināti ar novada attīstības dokumentiem, kā arī iesaistīti dažādās aktivitātēs ieceru īstenošanai. Tā pamazām materializējas mērķis Kocēnu novadu padarīt par dzīvošanai, strādāšanai un atpūtai pievilcīgāko vietu Vidzemē.

UZKLAUSA VIEDOKĻUS. Saeimas spīkere Ināra Mūrniece viņnedēļ tikās ar Kocēnu novada pašvaldības pārstāvjiem un skautiem. Anta Lūsas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru