Rūjienas saldējums pirmais Latvijā ražo bumbiņsaldējumu

- 21.Jūlijs, 2016
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Kad «Liesma», plānojot jaunāko novada lapu «Rūjienietis», sazinājās ar SIA «Rūjienas saldējums» un vaicāja, sak, vai senajā ražotnē šovasar nav kādi ievērības cienīgi produkcijas jaunumi, skanēja atbilde: «Ir gan! Brauciet ciemos!»

Par tirgu, investīcijām ražotnes modernizācijā un jaunas, perspektīvas sadarbības sākumu stāsta SIA «Rūjienas saldējums» valdes priekšsēdētājs, tagad arī vienīgais uzņēmuma īpašnieks IGORS MIEZIS.

Savs ceļš un sava tirgus daļa

Nevienam nav noslēpums, ka Latvijas pārtikas tirgus diemžēl ar katru gadu kļūst arvien mazāks. Pērn Latviju atkal pametuši tūkstošiem iedzīvotāju, tādēļ ar tradicionālo saldējumu vien noturēt savu daļu vietējā tirgū arī mums ir nopietns izaicinājums. Jo vairāk tāpēc, ka mums šajā tirgū vēsturiski ir tikusi ne tā labākā pozīcija, jo neesam ne lielie, ne arī arī pavisam mazie mājražotāji, atrodamies kaut kur pa vidu.

Apzinoties savu no citiem saldējuma ražotājiem atšķirīgo es un savu vietu, Latvijas tirgū joprojām  mērķtiecīgi nostiprinām savu identitāti un «Rūjienas saldējuma» vērtības, kas mērāmas ne tikai ieņēmumos un peļņā, bet arī vēlmē caur saldējumu saglabāt Latvijai tik trūkstošo lepnumu par to, kas mums ir. Tādēļ arī, neskatoties uz dažādām grūtībām, ražošanā turpinām savu atšķirīgo ceļu, strādājot ar dabīgajām izejvielām un piedevām. Esam paveikuši nopietnus uzlabojumus ne tikai   pašā ražotnē, bet arī mārketingā, zīmolā un arī komunikācijā. Latvijas tirgum esam paspējuši pilnībā nomainīt savas produkcijas dizainu. Iepakojumā un komunikācijā atspoguļojam to, kā mēs jūtamies.

JAUNUMS. Saldējuma bumbiņas ar astoņām garšām jau iekaro Eiropu. Jāņa Līgata foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru